Štatistické riadenie procesov - Lysá, Ľudmila
Pre manažment podniku j e dôležité mať jednoznačné informácie o situácii v podniku, kvalite produkcie a postavení podniku v konkurenčnom prostredí. Štatisticko - analytické metódy umožňujú určiť priority a ukázať v akom poradí sa budú zistené nedostatky riešiť.