Vplyv environmentálnych označení produktov na generáciu 50+ - Miklenčičová, Renáta
Kúpyschopnosť vo vekovej kategórii 50+, v ktorej sa nachádza veľké množstvo ekonomicky aktívnych ľudí. Prieskum zameraný na identifikáciu vzťahu generácie 50+ na nákup tovaru priateľského k životnému prostrediu.