Komunikatívny prístup vo výučbe jazykov - Stradiotová, Eva, 1963-
Komunikatívny prístup vo výučbe cudzích jazykov sa objavil v 60. rokoch minulého storočia. Pod vplyvom komunikatívnej metódy sa cudzojazyčná výučba neustále mení, zdokonaľuje. Rozvoj komunikatívnej kompetencie vo výučbe jazyka.