Morálna predstavivosť manažérov ako predpoklad zodpovedného správania podnikov - Minárová, Martina
Názory na zodpovedné správanie podnikov a manažérov s dôrazom na nový fenomén - morálnu predstavivosť, ktorá tieto procesy môže výrazným spôsobom (pozitívne, ale aj negatívne) ovplyvniť.