Hospodárska kríza - príčiny vzniku a dôsledky - Nadányiová, Margaréta
Príčiny vzniku hospodárskej krízy a jej celosvetové vplyvy a dôsledky. Analýza vplyvov hospodárskej krízy na ekonomiku Slovenskej republiky. Na základe získaných údajov boli stanovené prognózy na rok 2013 a 2014.