Obnoviteľné zdroje energie – štúdie uskutočniteľnosti - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Preferencie využívania jednotlivých typov energie obyvateľmi EÚ v r. 2006. Obnoviteľné zdroje energie na Slovensku – východiská. Štúdie uskutočniteľnosti bioplynových staníc na Slovensku.