Platba jako brána k zákazníkovi - Vencl, Jakub
Meniace sa potreby zákazníkov a inovácie v platbách. Ďalšia pridaná hodnota pre klienta. Inovácie v platbách. Orientácia na zákazníka. Budúcnosť je v cloudoch.