Implementácia ekonometrického modelu - Hajduová, Zuzana, 1974-
Prípadová štúdia zaoberajúca sa konkrétnym výberom najvhodnejšieho modelu opisujúceho vývoj predaja dvoch produktov z produktového portfólia. Model vysvetľuje vývoj predaja stanoveného produktu v závislosti od teploty, zrážok, vlhkosti a predchádzajúcich predajov.