Analýza využívania manažérskych nástrojov aplikovaných v procese zvyšovania výkonnosti a efektívnosti podnikov - Kádárová, Jaroslava
Analýza využívania manažérskych nástrojov. Tri najpreferovanejšie názory manažérov v roku 2013. Poradie 10-tich najpoužívanejších manažérskych nástrojov od roku 1993. Aktuálne priority podnikov na najbližšie 3 roky v porovnaní s rokom 2011. Najpoužívanejšie nástroje merania výkonnosti v českých podnikoch.