Špecifiká zodpovedného podnikania v malých a stredných podnikoch - Džupina, Milan
Definícia spoločenskej zodpovednosti podnikov. Charakteristika malých a stredných podnikov. Špecifiká zodpovedného podnikania v malých a stredných podnikoch. Teoretický rámec pre stanovenie princípov spoločenskej zodpovednosti podnikov.