Osobitosti rakúskeho pracovného trhu - Paškrtová, Lucia
Vplyv globalizácie na zmenu nielen ekonomických vzťahov, ale aj pracovnoprávnych a sociálnych vzťahov. Javy a procesy súvisiace so zamestnávaním slovenských občanov v Rakúsku.