Založenie spoločnosti s ručením obmedzeným - právne hľadisko a registračné povinnosti - Kolembusová, Ivana
Založenie a vznik spoločnosti s ručením obmedzeným. Registračné povinnosti po založení spoločnosti s ručením obmedzeným.