Analýza súčasných menových problémov eurozóny - Spuchľáková, Erika
Vznik a vývoj menovej integrácie a vznik novej meny vo svete - eura. Benefity či náklady vstupu do menovej únie a ekonomická situácia krajín v okamžiku vzdania sa vlastnej národnej meny. Analýza súčasných menových problémov eurozóny a možné riešenia týchto problémov.