Filozofia CSR ako prostriedok spolupráce firiem s orgánmi štátnej a verejnej správy - Džupina, Milan
Charakteristika zodpovedného podnikania. Princípy zodpovedného podnikania. Spolupráca súkromného a verejného sektora v zmysle princípov zodpovednosti podnikania. Vzťah medzi privátnym a štátnym, verejným sektorom.