Daňová sústava Rakúska - Wefers, Jarmila
Globalizačné procesy majú silné účinky na daňové systémy krajín a na zamestnanosť. Rakúsky daňový systém a jeho nastavenie v súčasnosti. Základy rakúskeho daňového systému a daňová povinnosť občanov Rakúska.