Miera konkretizácie ohodnocovania podnikov v právnych normách SR - Hrvoľová, Božena
Diskutovaná otázka miery konkretizácie postupov ohodnocovania podnikov v právnych normách Slovenskej republiky. Právne normy verzus prax. Príklady súvisiace s podnikateľskou metódou, s ktorými sa autorky stretli pri vypracovaní revíznych posudkov.