Výzvy manažmentu 2.0 pre riadenie ľudských zdrojov - Olexová, Cecília, 1976-
Charakteristika manažmentu 2.0. Nové výzvy aj pre riadenie ľudských zdrojov. Oblasti, ktorých sa riadenie ľudských zdrojov dotýka: organizačná kultúra, vzdelávanie, organizačná štruktúra, manažment talentov, participácia zamestnancov na riadení, manažment diverzity, sociálna zodpovednosť.