Váš nový projekt: ochrana osobných údajov - Slivová, Erika
Od 1. júla 2013 nadobudol účinnosť zákon o ochrane osobných údajov č. 122/2013 Z. z., ktorý nahrádza pôvodný zákon č. 428/2002 Z. z. Základný výber povinností a najčastejšie chyby prevádzkovateľa osobných údajov.