Smart spotrebiče a ich úloha pri využívaní obnoviteľných zdrojov energie - Kultan, Jaroslav, 1960-
Vvyužívanie obnoviteľných zdrojov energie (OZE) a výskyt nepredvídateľných a rýchlych zmien režimu siete, ktoré sú spôsobené nerovnomernosťou výroby energie zo strany obnoviteľných zdrojov, hlavne veternými či slnečnými elektrárňami. Analýza vybraných problémov využívania smart spotrebičov pri využívaní OZE.