Zlaté pravidlá interného náboru - Matošková, Daniela
Uvoľnené alebo novootvorené pozície v rámci firmy, ktorá hľadá vhodných kandidátov. Výberový proces a implementácia postupov bez problémov. Výhody a nevýhody interného náboru.