Rôzne stratégie pri vyjednávaní s dodávateľom - Hutník, Vladimír
Základné body pri vyjednávaní s partnerom, ktorý často predstavuje strategického dodávateľa. Príprava na vyjednávanie a ako uspieť vo vyjednávaní. Zvolenie správnej taktiky a fázy vyjednávania.