Použitie experimentov pre odhad predajnosti - Andrejkovič, Marek
Dôležitosť experimentov je aj v oblasti obchodu a tvorby ponuky tovarov. Možnosti nákupného správania a vplyvy, ktoré naňho vplývajú, sa líšia aj v závislosti od umiestnenia tovaru. Využívanie plánovaných experimentov v oblasti obchodu, zameranie na tvorbu a umiestňovanie ponuky tovarov.