Analýza hotelového trhu v Bratislave - Malachovský, Andrej
Analýza ponuky hotelov v Bratislave. Porovnanie jednotlivých okresov Bratislavy za rok 2011. Štruktúra hotelov podľa tried v rokoch 2001-2011. Počet hotelov a lôžok v rokoch 2001-2011. Porovnanie Bratislavy s hlavnými mestami susedných štátov. Analýza dopytu po hotelových službách za sledované obdobie.