Požiadavky seniorov na služby cestovného ruchu v Českej republike - Linderová, Ivica
Osobitosti a znaky seniorského cestovného ruchu. Vývoj seniorského cestovného ruchu v Českej republike a v Európe. Populácia európskych krajín vo veku nad 65 rokov v roku 2011. Senior ako návštevník v cestovnom ruchu. Analýza požiadaviek seniorov na služby cestovného ruchu v Českej republike. Ponuka seniorských pobytov vo vybraných ubytovacích zariadeniach.