Kreativita v rozvoji Liptovského regiónu cestovného ruchu - Marčeková, Radka
Teoretické východiská kreativity. Kreatívna ekonomika, kreatívny priemysel, kreatívne odvetvie a kreatívna trieda. Analýza kreatívneho potenciálu v Liptovskom regióne cestovného ruchu. Charakteristika Liptovského regiónu. Kreativita v Liptovskom regióne cestovného ruchu z hľadiska ponuky a dopytu. Možnosti uplatnenia kreativity v Liptovskom regióne cestovného ruchu.