<The> importance of questing in the development of agrotourism - Jalinik, Mikołaj
Nový produkt cestovného ruchu - questing. Questing ako najlepšia voľba vo vidieckych oblastiach. Questing ako forma vidieckeho cestovného ruchu. Vznik a rozvoj tejto formy cestovného ruchu v Poľsku. Vplyv questingu na rozvoj agroturistiky.