Quantity of employment in destination management organizations - Borzyszkowski, Jacek
Otázky zamestnanosti vo vybraných európskych organizáciách destinačného manažmentu. Rozdiely v zamestnanosti v jednotlivých typoch organizácií destinačného manažmentu. Súvislosť medzi veľkosťou organizácie a počtom zamestnancov ako aj rozpočtom organizácie a počtom pracovných miest.