Specifika současného vývoje mezinárodního obchodu a predikce jeho proměn ve střednědobém horizontu - Sereghyová, Jana
Medzinárodný obchod v retrospektíve. Prognózy rastu svetového obchodu. Perspektívy exportu. Nové črty medzinárodného obchodu.