Komparace vybraných ukazatelů institucionální kvality členů a nečlenů EU ve východoevropském regionu - Laboutková, Šárka
Hospodársky rast v krajinách bývalého Sovietskeho zväzu. Význam novej inštitucionálnej ekonómie pri hodnotení tranzitívnych ekonomík. Index ekonomickej slobody. Index vnímania korupcie.