Efektivní nástroj k posílení finanční stability společnosti - Jurášová, Monika
Funkcie a možnosti interného auditu v poisťovniach a úlohy na ktoré by sa mal interný audit zamerať. ICP 2 Supervisor, ICP 7 Corporate Governance a ICP 8 Risk Management and Internal Controls. Efektívny nástroj k upevneniu stability a finančného zdravia spoločnosti.