EIOPA: konzultace k odborné způsobilosti pojišťovacích zprostředkovatelů - Mesršmíd, Jaroslav
Zlepšenie ochrany spotrebiteľa posilnením znalostí a schopností distribútorov poistných produktov, podpory konvergencie v oblasti dohľadu medzi členskými štátmi a príprava aplikácie IMD2.