Zmeny pri zdaniteľných obchodoch s Chorvátskom v oblasti DPH od 1.7.2013 - Válek, Juraj, 1981-
Vstup Chorvátska do Európskej únie 1.7.2013. Obchodovanie s Chorvátskom a zmeny pri uplatňovaní zákona o DPH pri zdaniteľných obchodoch. Zmeny týkajúce sa dodania a nákupu tovarov, dodania a prijatia služieb, zásielkového predaja a vrátenia dane zaplatenej v Chorvátsku.