<The> influence of marketing communication on the merchantability of food products in the Slovak Republic - Lieskovská, Vanda, 1961-
Vplyv marketingovej komunikácie na obchod s potravinami v Slovenskej republike. Efektívnosť marketingovej komunikácie pri predaji potravín vo vybraných supermarketoch.