Zmeny v novele Obchodného zákonníka platné od 1. decembra 2013 - Neupauerová, Zuzana
Novelu Obchodného zákonníka pripravilo Ministerstvo spravodlivosti v spolupráci s rezortom financií v súvislosti so schváleným Akčným plánom boja proti daňovým podvodom.