Základné náležitosti súhrnného výkazu k DPH pri poskytovaní služieb podľa zákona o DPH s účinnosťou od 2.1.2013 - Neupauerová, Zuzana
Povinnosť podať súhrnný výkaz pri poskytnutí služieb v inom členskom štáte má tak platiteľ DPH ako aj zdaniteľná osoba registrovaná pre DPH v zmysle paragrafu 7 alebo 7a zákona o DPH. Čo je potrebné vyplniť v súhrnnom výkaze. Oprava súhrnného výkazu. Podávanie súhrnného výkazu elektronicky. Termín podania súhrnného výkazu. Kedy sa súhrnný výkaz nepodáva.