Zásadná zmena v platení poplatkov od januára 2014 - Neupauerová, Zuzana
Od 1. januára bude postupne do života uvádzaný nový moderný systém elektronických kolkov, ktorý nahradí terajšie papierové kolky. Cieľom je zvýšenie komfortu občana a firiem pri platení správnych a súdnych poplatkov, zjednodušenie a sprehľadnenie systému. Pôjde o jeden z najmodernejších systémov platenia poplatkov v Európe.