Definování homogenních skupin stakeholderů z hlediska hodnocení jejich vlivu na řízení podniku - Šmakalová, Petra
Vymedzenie pojmu a klasifikácia stakeholderov z hľadiska hodnotenia ich vplyvu na riadenie podniku.