Oprava základu DPH - Kedy sa vystavuje a kedy nie (2013) - Neupauerová, Zuzana
Oprava základu DPH - teda vystavenie dobropisu, resp. ťarchopisu a ich uvedenie v daňovom priznaní k DPH, býva jednou zo zložitejších tém pravidiel pre DPH. Situácie kedy k oprave dochádza, a teda je potrebné vystaviť dobropis/ťarchopis vrátane správneho uvedenia do daňového priznania.