Návrh niektorých zmien v študijnom programe Hospodárska informatika - Kanáliková, Alžbeta, 1969-
Návrh moderného poňatia študijného programu Hospodárska informatika pre bakalárske štúdium na Fakulte hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave. Navrhované predmety pre študijný program Hospodárska informatika.