Daňové licencie majú firmy platiť od jari 2015 - Neupauerová, Zuzana
Nové daňové licencie, ktoré avizuje rezort financií v návrhu rozpočtu verejnej správy na nasledujúce tri roky, budú musieť obchodné spoločnosti zrejme platiť od jari 2015. Konkrétne detaily tohto opatrenia zatiaľ známe nie sú, rezort financií chce o nich v nasledujúcich týždňoch rokovať so zamestnávateľmi.