Kontrolný proces a jeho otázky - Záležáková, Eliška
Legislatíva a zákony nemôžu všetky skutočnosti, ktoré nastanú v reálnej praxi podniku detailizovať a konkretizovať, a preto sa pre potreby podnikov vypracúvajú rozličné organizačné normy a pravidlá, aby sa postupovalo v súlade s právom a etikou.