El kirchnerismo stráca silu - Pressburg, Adrian Peter
El kirchnerismo - obdobie vlády Néstora Kirchnera a jeho manželky a súčasnej prezidenty Cristiny Fernándezovej-Kirchnerovej v Argentíne. Argentína ako člen zoskupenia Mercosur. Argentína ako málo spolupracujúci partner podľa Európskej únie. Tieň kirchnerizmu. Parlamentné voľby. Tlak na Argentínu.