Prečo baví amerických demokratov jadro - Jesný, Martin
Zásoby bridlicového plynu v Amerike. Menšia pozornosť venovaná jadrovej energetike. Lacný plyn verzus nákladné jadro. Prognózy rozvoja jadrovej energetiky. Kladný postoj obyvateľov Ameriky k jadrovej energii. Význam výroby elektriny z jadra pre ciele znižovania emisií. Zdokonaľovanie bezpečnostných opatrení. Kolísavé ceny plynu.