Prezentácia učebného materiálu: Prehľad nemeckej gramatiky s cvičeniami - Kunovská, Ingrid, 1976-
Gramatika ako súčasť odbornej cudzojazyčnej kompetencie. Prezentácia učebného materiálu, ktorý bol vydaný vydavateľstvom Ekonóm v Bratislave v decembri 2011 pod názvom Prehľad nemeckej gramatiky s cvičeniami.