Einige Bemerkungen zum Standard und Nonstandard in der Deutschen Gegenwartssprache - Adamcová, Lívia
Príspevok osvetľuje vzťahy medzi spisovnou nemčinou a nespisovnými variantmi poukazujúc pritom na nezastupiteľné miesto tzv. štandardnej nemčiny v hovorenej forme nemeckého jazyka.