Interkultúrna komunikácia vo verbálnej a neverbálnej sfére úvod do problematiky - Povchanič, Štefan
Interkultúrna komunikácia = interpersonálna komunikácia + pridaná hodnota (kultúrna inakosť nášho partnera). Verbálna a neverbálna interkultúrna komunikácia. Na interkultúrnu komunikáciu sa treba dôkladne pripraviť.