Využitie ELQ modelu pri zvyšovaní kvality vzdelávania - Džubáková, Martina
Hodnotenie kvality e-learningového vysokoškolského vzdelávania prostredníctvom ELQ modelu (E-learning Quality Model). Uplatnenie ELQ vo vnútornom systéme kvality školy.