Alumni program ako nástroj zvyšovania kvality výuky - Mošať, Miroslav
V porovnaní so zahraničnými vysokými školami zaostávajú slovenské v mnohých oblastiach pozadu. Informácie o hodnotení prináša každoročne ARRA - Akademická rankingová a ratingová agentúra. Prepojenie vysokých škôl s praxou a jej realizácia formou alumni programov. Konkrétne možnosti riešenia problému.