Interkultúrne obchodné rokovania: Stratégie, metódy a koncepty narábania s konfliktami - Helmová, Milena, 1954-
Prezentácia didaktického materiálu, v ktorom sa autorka teoreticky a prakticky zaoberá problematikou interkultúrnej komunikácie a s ňou spojenej interkultúrnej kompetencie na príklade obchodných rokovaní medzi slovenskými partnermi a partnermi pochádzajúcimi z nemecky hovoriacich krajín a ktorý ponúka rôzne možnosti, ako sa problémom vyhnúť a už vzniknuté riešiť.