Content, aims and scope of applied linguistics - Breveníková, Daniela
Rozsah a význam aplikovanej lingvistiky. Teória a prax verzus identita aplikovanej lingvistiky. Trendy v aplikovanej lingvistike. Názory akademikov a vedcov.